TAY-300

 

Socionom, familjeterapeut Systemteori Traumaanpassad yoga Yoga för stressreducering Trygghetscirkeln Viryayoga Yinyoga

TAY-300

Utbildad sjuksköterska. Arbetar med Traumaanpassad Yoga som stöd inom psykiatrisk vård i Norrtälje.

 

p class="font_8 wixui-rich-text__text">
TAY-300

 

Har gått Satyananda Yoga Sveriges 2-åriga yogalärarutbildning och därefter utbildat sig inom forskningsbaserad Traumaanpassad Yoga. Har undervisat sedan 2019

 

TAY-300

Jag vill erbjuda yoga som är både tillåtande och hållbar.
Det ska inte se ut på ett visst sätt utan det ska kännas bra och ge dig ett ökat välbefinnande och en kropp som håller längre.

TAY-300

Hon är beteendevetare i grunden, diplomerad massageterapeut och diplomerad psykosyntesterapeut. Hennes arbete vilar på en solid vetenskaplig och traumainformerad grund. Anna är verksam som samtalsterapeut och yogaterapeut med privat mottagning i Sävedalen.

TAY-300

Louise är utbildad socialantropolog och hälsopedagog samt mediyogaterapeut med påbyggnad inom yinyoga, hathayoga, mindfulness, econidra, embodied yoga principles, TAY-300 mfl. Louise utbildar och arbetar preventivt med fokus på barn och ungas välbefinnande.

TAY-300

Socialpedagog, certifierad barn- och ungdomsyogalärare, ayur- och yinyogalärare och TAY-300 lärare. Ulrikas målgrupp är ungdomar och vuxna med psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet.

TAY-300

Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare 95h, Ayuryogalärare 200h (E-RYT200), Traumaanpassad Yogalärare 300h (TAY300), diplomerad Holistic Life Coach och diplomerad Mediyoga instruktör Steg 1.

TAY-300

Anne är utbildare, yogalärare och mindfulness-instruktör, lärarstudent vid Helsingfors universitet med inriktning på pedagogisk psykologi, neurovetenskap och hälsokunskap.

TAY-300

Leg. fysioterapeut, SEP Somatic Experiencing Practioner (kroppsbaserad traumaterapi) och utbildad TAY-300 lärare. Har även utbildning inom andra yogaformer samt ACT, Mindfulness och Compassion.


TAY-300

Socionom, yogalärare och föreläsare specialiserad på trauma, stress och våld mot kvinnor.


TAY-300

Utbildare, samtalscoach med examen i psykologi och TAY 300-lärare med inriktning på kroppsbaserade metoder för känsloreglering och stressreducering.


TAY-300


Frida hjälper personer med underlivssmärta att bryta smärtcykeln och börja njuta av livet igen. Förutom sin utbildning i TAY-300 har hon bland annat utbildningar inom bäckenbottenyoga, yoga vid kronisk smärta och somatic experiencing (kroppsbaserad traumaterapi).


TAY-300

Personalvetare, yogalärare och utbildad TAY-300 lärare. Min målgrupp är du som i ditt arbete möter våld och trauma och där vi använder yogans anpassade metoder som en del i din självomsorg för att orka och vilja stanna kvar i ditt yrke.


TAY-300

Yogalärare och beroendeterapeut med 12-stegs- och gestaltterapeutisk inriktning. För mig är det viktigt att se helheten kraften i att använda kroppen. Mitt specialområde är stress, ångest och missbruk.


TAY-300

 

Utbildad pedagog, yogalärare och TAY-300 lärare med lång erfarenhet av barnrättsarbete samt internationellt utvecklingsarbete med utsatta barn och ungdomar. Min målgrupp är individer, unga och vuxna som kämpar med trauma, med en fördjupad kunskap i kroppsbaserade metoder som stöd till pojkar och män som utsatts för sexuellt våld.